BURSA / YILDIRIM - Semiha Mustafa Özer İmam Hatip Ortaokulu

Semiha Mustafa Özer İmam Hatip Ortaokulu

Adres
HACİVAT MAH. C223/1. SK. SEMİHA MUSTAFA ÖZER ORTAOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 YILDIRIM / BURSA
Vizyon
Türk Milli Eğitimi´nin temel hedef ve ilkeleri doğrultusunda, bireysel yetenekleri dikkate alarak, Atatürk İlke ve İnkılaplarının koruyucusu, ulusal değerleri yaşatan Türk dilini etkili kullanan, eleştirel ve bireysel düşünme becerisine sahip, araştırmacı, daima kendini yenileyen, teknolojik gelişmelerin yaşama katkısını sağlayan, sevgi, saygı, barış ve hoşgörü gibi değerlerle yaşayan, insan haklarına saygılı bireyler yetiştiren bir kent okulu olmak ana politikamızdır.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, toplumun gelişimine katkıda bulunan, görev ve sorumluluklarını bilen, evrensel görüşe sahip olan, yaratıcı, çağın teknolojik gelişmelerine hakim, aydın, lider ve üretken bireyler yetiştirmek için varız
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim Yapılmaktadır.
08.30 - 12.50 / 13.30 - 15.00
Doğalgaz.
Ulaşım
Bursaray Hacivat İstasyonu´nda inerek 1. Sanayi Cad. takip edilerek yürünebilir. Bursaray Arabayatağı İstasyonu´nda inerek D5 numaralı otobüse binerek ulaşılabilir. Hacivat minibüsleri ile ulaşılabilir.Ulaşım için bir çok seçenek mevcuttur. Metro,otobüs ve minibüs kullanılarak ulaşım sağlanılır.
İlçe Merkezindeyiz İl Merkezine 8 Km
Okulumuz 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı´nda hizmete başlamıştır.